Detta är min variant på kinesiska vårrullar. Här är vårrullarna stekta. Mycket gott, för gott. ca 40 vårrullar (storleken är något mindre än de man tex hittar i frysdisken)5 champinjoner1 röd chili3 gula lökar450 g vitkål500 g köttfärs300 g lövbiff (kan uteslutas eller ersättas med köttfärs)2 vitlöksklyftor1 tsk malen vitpeppar1 tsk malen svartpeppar3 st buljongtärningar (mörk ox bäst
Deg. Blanda vetemjöl och kallt vatten. Degen får inte vara för klibbig. Låt den vila i cirka 30 minuter. Knåda ut degen till en rulle och skär i små cylindrar
Lägg i kinesiska kale och stek den ca 1 minut. 400 g kinesiska kale. Skär kinesisk kale i bitar. Hetta upp en stekpanna med oljan, vitlöken, chili och fräs 10 sekunder
Skriv 30 riktigt små papperslappar med lyckönskningar. Sätt ugnen på 175 º. Ta fram två bakplåtspapper. Rita tre cirklar med 8 cm diameter på varje bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.