Red eventuellt med lite maizena. Skär kycklingen i bitar och stek den. Serveras med ris soja. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Kycklingmed cashewnötter. Ta upp dem med en hålslev och låt rinna av på hushållspapper. Ta upp allt ur woken och fortsätt med resterande vitlök och kyckling
Det här är en brasiliansk kycklinggryta där man först marinerar kycklingenmed bland annat färska örter och citron och sedan låter den puttra i kokosmjölk och cashewnötter
Häll rapsolja i en stekpanna, värm till medelhög värme och lägg i kycklingfärsen. Kycklingfärs är något vi inte använt så där jättemycket förrän dottern bjöd på tacos gjorda på just kycklingfärs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.