Nu missade han att ha i grädde i färssmeten (i receptet kallas den extra fin just för att det är grädde i) men jag kan lova alla - både kalorijägare och icke - att smaken blir fantastisk utan grädden
Kristi himmelfärdsdag-dagen då Jesus drog upp till skyn och förenades med sin farsa, nja inget vi varken tror på eller firar men god mat kan man äta ändå och det gör man garanterat med klassisk husmanskost, här i form av en färsbiffmed stekt lökoch en riktigt god fet gräddsås
Fräs paprikatärningar och morotsriv tillsammans med lite olja. För en tid sedan, var jag på ett matevent med en Facebookgrupp som kallas Matlådegruppen
Skala och skiva löken, hacka chilin med eller utan kärnor (det blir mycket starkare med kärnor i), kärna ur och tärna paprikan, skala och grovriv moroten, häll av vätskan från majsen
Häll på grädde och balsamvinäger och låt puttra i cirka fem minuter på medelvärme. Stek brödskivorna tillsammans med olja tills de blir gyllene innan du toppar brödet med trattkantarellröran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.