Kinagryta fläsk med bambuskott
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé
  • 1 stor burk bambuskott (Eldorado 425 g)
  • 1 burk champinjoner (Eldorado 290 g)
  • 1 purjolök i 1-1½ cm bitar
  • 1 gul lök
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 2 msk färsk ingefära
  • 3-4 msk olja
  • 1 msk fisksås (Santa maria Thailand)
  • 1 msk oystersås (Santa Maria Thailand)
  • 1 msk soja (Mrs cheng´s mushroom soy)
  • 1 msk pressad citron
  • 5 dl vatten
  • 1 hönsbuljongtärning
  • Sambal oelek för styrka efter smak
  • 2½-3 msk majsstärkelse
  • Vatten
  • 350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé 1 stor burk bambuskott (Eldorado 425 g) 1 burk champinjoner (Eldorado 290 g) 1 purjolök i 1-1½ cm bitar 1 gul lök 1-2 vitlöksklyftor 2 msk färsk ingefära 3-4 msk olja 1 msk fisksås (Santa maria Thailand) 1 msk oystersås (Santa Maria Thailand) 1 msk soja (Mrs cheng´s mushroom soy) 1 msk pressad citron 5 dl vatten 1 hönsbuljongtärning Sambal oelek för styrka efter smak 2½-3 msk majsstärkelse Vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.