Fredagar har jag ingen större lust ochlägga ner onödig tid i köket. Man kan aldrig misslyckas med ingredienser som soltorkade tomater, vitlök och grädde
Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Riv zucchinin grovt ochlägg i en djup skål. Zucchinibiffarmed halloumiost i, hur goda och mättande som helst är dom speciellt om äter ni dom tillsammans med en sallad och en god kall sås
Lägg bitarna i en bunke och blanda med olivolja och salt. Börja med att blötlägga linser över natten. Tillsätt kokosmjöl, lite i taget tills du får en fast smet du kan forma biffarmed
Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Biffar. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Riv vitlöken fint, blanda med den mindre mängden salt ochäggulor i en hög och smal bunke. Ta upp strimlorna med en hålslev, lägg på en tallrik med hushållspapper
Servera medbiffenoch grönsaksröran. Krydda köttet med salt och peppar, stek i resten av oljan. Strimla löken, paprikan, halvera tomaterna och dela sockerärterna i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.