500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
Jag älskar att experimentera med mat. salt, smaka av med. Hetta upp olja i en panna/gryta på medelvärme. Servera gärna med en klick crème fraiche/turkisk eller grekisk yoghurt/sour supreme samt basmatiris, naan eller chapati
Kikärtsmjöl finns att köpa på hälsokosten eller i välsorterade livsmedelsbutiker. Värm stekpannan med lite olja och stek sedan pannkakorna på medelstark värme så att de får lite färg och blir genomgräddade
Lägg smöret i en kastrull och smält på medel värme. Häll i kikärtorna och mosa med en gaffel. Blanda mjöl och bakpulver och salt och rör sedan ner det med resten av ingredienserna med träslev
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar 0,5 dl rapsolja
Jag har valt att smula lite getost över men den kan såklart uteslutas eller ersättas med t. Kryddad med rosmarin och svartpeppar och skuren i trekanter har den serverats utan topping
Det enda jag egentligen bidragit med är min urusla fotografering. Men jag kämpar på med systemkameran och får coaching av DEN HÄR grymma tjejen som kan sin grej med foto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.