KIKÄRTSPANNKAKOR med CASHEW- & KOKOSCHUTNEY
K.Kowalska
K.Kowalska
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 vanliga eller
  • 4 små portioner
  • mald fänkål (0,5 msk)
  • spiskummin (0,5 tsk)
  • 0,5 tsk)
  • gurkmeja
  • krossad röd chili (0,25 tsk)
  • kikärtsmjöl (3,5 dl)
  • salt (1 tsk)
  • rapsolja (2 msk + att steka i)
  • gul lök (1 st)
  • vitlök (2 klyftor)
  • jalapeno (1 st)
  • koriander färsk (4 msk + till garnering)
  • färsk ingefära (1 msk)
  • vatten (2,5 dl)
  • 3-4 portioner
  • cashewnötter (2,5 dl)
  • kokosflingor (1,25 dl)
  • 4 msk)
  • grön chili (1 st)
  • cayennepeppar (0,25 tsk)
  • vatten (1,5 dl)
  • rapsolja (1 msk)
  • agavesirap (1 smk)
  • salt (0,5 msk)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.