Advent och jul närmar sig med stormsteg och ni som har hängt med här några år vet att jag älskar den här tiden på året och att roligt den för med sig i form av pyssel, bakning och mys
Inlägget Kikärtsfrallor – brödutangluten & mjölk dök först upp på Clean Eating by Annika. Äntligen har jag lyckats med ett brödrecept som går hem hos Nils och Ebba
Dessa "bröd" innehåller enbart majsgryn, salt och kummin, vilket innebär att alla som har allergier mot mycket, eller allt som finns i "vanligt" bröd kan äta detta helt smärtfritt (om man nu får ont i magen, kliar eller något)
gluten och laktosfritt morotsbröd blev det. Jag och Aramis bakade bröd förra veckan. Jättegott när det kom direkt ur ugnen, helt ok att ha i frysen också men då kan inte det direkt tävla med surdegsbröd - men ok som ett alternativ
Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Recept på Lingonscones och dessutom finns det tips på hur man kan göra det mjölkfritt. Nu kommer bakboken med naturligt glutenfria ingredienser med recept på både bröd, kakor och bakverk
Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Värm filmjölken tills den är fingervarm, smula i jästen och rör ut den, tillsätt fiberhusk, natron, honung och salt och rör det klumpfritt, dra kastrullen från plattan och vispa i ägget
Stek i en het stekpanna utan olja eller smör. Dessa tortillabröd går fort att förbereda och tillaga. När de har legat framme ett tag så blir de lite krispiga som ett tunnbrödsknäcke och då passar det riktigt bra att göra sig en god äggmacka
1 dl mandelmjölk. 1 dl mandelmjölk. Jag bakade nyttiga muffins här om dagen som är perfekta att ha i frysen som ett bättre alternativ när fikagäster tittar förbiNyttiga bärmuffins
Inlägget Nyttig brownie med sötpotatis – utangluten och mjölk dök först upp på. Det blev en jättegod glutenfri brownie som inte bara är god utan även nyttig
Jag har börjat göra mängder av Nicecream - en nyttigare variant av glass som är fri från sådant som kroppen inte behöver - mjölkfri, glutenfri och sockerfri
utan socker, gluten och mjölk av Ulrika Hoffer. Det märks när man tittar på topplistorna över sålda böcker att det är väldigt populärt att baka utan socker och gluten idag
Tänk att ett recept nästan "utan allt" kan bli så gott. 75 g mjölkfritt margarin. 60 g mjölkfritt margarin. 75 g mjölkfritt margarin. 60 g mjölkfritt margarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.