Fräs dem mjuka i smör i en panna. Strö över persilja. 300 g champinjoner. 1250 g vitkål. 12 dl Kelda® matlagningsgrädde. 1½ dl hackad färsk persilja. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g champinjoner 250 g vitkål 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 dl Kelda® matlagningsgrädde ¾ msk svampfond ½ msk majsstärkelse ½ dl hackad färsk persiljaSkivachampinjonerna och strimlavitkålen. 1Tillsätt grädden, fond och majsstärkelse. Rör om och låt koka ca 2 min
Perfekt för att göra litepanna cotta till dessert. Denna gång gjorde Emelieiordning dem. Jag kan kanske tycka att panna cottan blir något hård och lite fadd i smaken
Spritsa ut körsbärskräm på panna cottan. Koka upp grädde och mjölk med vaniljstång och socker. Rör sedan ner gelatinbladen och när det hela svalnat något, rör ner yoghurten
Lägg vinbär ovanpå panna cottan och smula över kakorna. Blötlägg gelatinbladeni kallt vatten. Krama vattnet ur gelatinbladen och rör ner gelatineti kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.