Blanda kikärtsmjöl och vatten, lite i taget för att förhindra klumpbildning. Tillsätt salt och rör om. Täck med plastfolie och låt stå i rumstemperatur minst fyra timmar
Kikärtsbröd - Chickpea bread. 18 april 2018, 22. 02. English below. Dessa brödbullar eller tekakor kanske vi kan kalla det, blev vi inspirerade av från Lina Wallentinson
Idag slutade jag vid tolv, var länge sedan jag hade en så kort dag, riktigt skönt var det och jag spenderade eftermiddagen med att baka detta ljuvliga kikärtsbröd
Äntligen har jag fått tag på kikärtsmjöl, tapiokamjöl och xantangummi. Det finns tyvärr inte att köpa i vanliga livsmedelsbutiker men går att hitta i vissa specialbutiker och på internet
Vi satsar vidare och söker en bagare. Jag tänker på framtiden nästan hela tiden. Det är så mycket som är osäkert just nu i världen, saker hänger i luften på många sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.