Kikärtor i ketjapsås
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kikärtor i ketjapsås
  • 4 portioner ½ msk rapsolja
  • 2 gula lökar
  • 2 vitlöksklyftor 2 tsk finriven färsk ingefära
  • 1 msk srirachasås (het asiatisk chilisås) kan ersättas av 1 - 2 finhackade färska chilifrukter
  • 2 ½ msk ketjap manissås (söt indonesisk sojasås)
  • 400 ml (1 burk) kokosmjölk
  • 400 g kokta kikärtor (se här) alternativt 2 tetror eller 2 normalstora burkar med konserverade kikärtor
  • 1 msk juice från pressad lime
  • ½ tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.