Mixa de krossade tomaterna och cashewnötterna med en mixerstav. Fräs löken, chilin och ingefäran i en stor kastrull med olja och pressa i vitlöken utan att det tar färg
4 4 port ris 150 g svamp (gärna gourmetmix) 250 g pak choi 1/2 förp salladslök (à 125 g) 1 röd chili 500 g kycklingfärs 1 msk olja 1 flaska hoisinsås (à 210 g) 1 dl vatten 1 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan
Stek upp kycklingfärsenmed gul löken. Häll kycklingfärsen över pastan och tillsätt den rivna osten. 500g kycklingfärs. Lägg i kycklingbuljong, ketchup och cirka 3 dl vatten, krydda med salt och vitpeppar och låt koka upp. Koka upp pastan i rikligt med vatten och salt, häll av vattnet cirka 2 minuter innan pastan är klar. 500g kycklingfärs
Idén med en crock-pot är att man kan förbereda middagen på morgonen innan man går ut och sedan komma hem till en varm färdig middag lagad från grunden, så att man slipper stå och svänga ihop något snabbt när man är så hungrig att magen skriker
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris (eller annat gryn) 1 gul lök 380 g kikärter 400 ml kokosmjölk 4 tomater Att ha hemma 1 msk olja 1 msk curry 1 tsk spiskummin 1 vitlöksklyfta 1/2 msk majsstärkelse salt svartpeppar Lägg till i inköpslistan
Skär kycklingen i bitar och stek dem färdiga i en stekpanna med smör. Skala och hacka lök och vitlök, fräs i smör tillsammans med paprikabitar, ingefära, kummin och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.