Kikärtsbollar med grön dipp i pitabröd
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 gram kikärtor
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 250 gram sojabönor , tinade
  • 0.5 st gul lök (ar)
  • 1 st ägg
  • 1 kruka(or) koriander
  • 2 msk vetemjöl , ca 2-3 msk
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 krm chiliflakes
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk paprikakrydda
  • 1 rapsolja
  • 250 gram gröna ärtor , tinade
  • 35 gram ruccola
  • 3 msk olivolja
  • 0.5 kruka(or) persilja
  • 0.5 st citron (er)
  • 1 krm salt
  • 0.5 krm chiliflakes
  • 1 förpackning pitabröd
  • 1 st paprika
  • 1 st salladshuvud
  • 0.5 st citron(er) , i klyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.