Dessa lins och halloumibiffar är fantastiskt goda. halloumiosten ger biffarna ett väldigt bra tuggmotstånd något som annars kan vara lite svårt att få till med vegetariska linsbiffar
1. Hacka lök i tärningar, dela gröna bönor i mitten, skala och skär morötterna i stavar lika långa som bönorna, riv vitlök, hacka tomaterna i små tärningar
1. Fräs löken mjuk i smör och olivolja ca 5 min i en stor gryta. Stöt gärna kryddorna i mortel, färdigmalen funkar givetvis men nymalda kryddor ger alltid mer smak
1. Skala och hacka lökarna. Fräs dem i smör och olja tills de är guldgula. Häll över i en gryta. 2. Skär kycklingen i lagom stora munsbitar, vänd i vetemjöl som kryddats med salt, peppar och ev
Louise och jag står och huttrar på Jupitergatan i Lund, väntar på Skåne expressen som ska ta oss till Sjöbo och sedan vidare ut till Louises hus i Tolånga
Skiva löken, stek den i olja tillsammans med köttet och kryddorna. Har du torkad zabsi så lägg det i blöt en stund, ca 1 näve, sen steker du det för sej nån minut, blandas sen i köttgrytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.