Pressa saften ur limefrukterna och rör ner i blandningen. 3 limefrukter. på en pajform med löstagbar kant, ca 25 cm i diameter. 4 äggulor 3 limefrukter
Och inte vilken paj som helst, en rätt klassisk keylimepaj. Den här pajen har ett frasigt skal gjort på digestivekex, fyllningen rör du snabbt tack vare kondenserad mjölk och syra får du från lime, en riktigt höjdare är det
Rör ner mjölk och limesaft. Garnera med vispad grädde och limeskivor. Låt den frysta pajen stå i rumstemperatur ca 20 min innan servering. 1 dl pressad limesaft
Rör ner mjölk och limesaft. Garnera med vispad grädde och limeskivor. Limeskivor att garnera med. Låt den frysta pajen stå i rumstemperatur ca 20 min innan servering. 1 dl pressad limesaft
Rör ner mjölk och limesaft. Garnera med vispad grädde och limeskivor. 5 äggulor1 burk kondenserad sötad mjölk, ca 400 g1 dl pressad limesaftSätt ugnen på 175°. Låt den frysta pajen stå i rumstemperatur ca 20 min innan servering. 1 burk kondenserad sötad mjölk, ca 400 g1 dl pressad limesaft
En modifierad variant av keylimepaj som jag gjort många gånger, men tyckt de flesta recept är på tok för söta, denna är lagom balanserad med en stark frisk limesmak
florsockerlimeskivavispad grädde. Den här goda pajen åt vi igår till efterrätt. Pudra över florsocker och servera den tillsammans med vispad grädde och en limeskiva
Klicka på över limefyllningen och ställ in hela pajen i ugnen. Pajskal. Limefyllning. Häll den sedan i pajskalet och ställ det kallt tills marängen är klar
Så här gör du. Fördegen. Värm upp mjölken till fingervarmt. Blanda sedan med vetemjöl och jäst och kör det i en matberedare på mellanfart tills fördegen gått ihop till en deg, låt vila i ca 15min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.