Jag testade att baka smörgåskex i går kväll och de blev jätte goda. Med smör och en skiva ost eller varför inte till ostbrickan och det där glaset med rött
Lchf Kextill ostbrickan. Har sök och funnit två förslag på kex man kan baka med nötter eller frön. Båda recepten kan man byta ut mandel till frön istället, så valet är fritt
Följande behövs till dessa kex. Mixa osten med persiljan och hackat smör, blanda de andra torra ingredienserna och knåda ihop allt ordentligt tills degen blir fast och fin
Men jag varnar er, det här är smått beroendeframkallande och jag dras som en magnet till kylen var och varannan minut och måste bara skära upp en bit av den smakrika rullen och ösa på med en riktigt tjock skiva ost, jamen det är bara så smarrigt
Idag bjuder jag på en god marmelad att njuta av till ostbrickan. Jag hade alltså några päron och ett par kiwi i fruktskålen som började se anskrämligt åldriga och skrynkliga ut, så jag insåg att det krävdes snara och drastiska ingrepp innan de helt skulle gå fruktdöden till mötes
Här kommer ett tips på jättegoda kex som man kan ha till ostbrickan eller bara äta som de är. De här kexen är parmesankex och blir väldigt spröda och har en god salt parmensansmak och en liten ton av rosmarin eftersom man har torkad rosmarin på kanterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.