1 vispgrädde1.
Mixa ihop allt med stavmixer till en slät smet. Låt smeten stå och svälla i cirka fem minuter. 2. Stek plättarna i kokosolja på halvfart på pannan. Stek i rikligt med kokosolja cirka 3- 5 minuter på varje sida. Vänd inte för tidigt, för då går plätten sönder. Ha tålamod! 3. Receptet ger cirka åtta plättar. Smaksätt gärna smeten med kardemumma och vaniljpulver. Servera med bär och lättvispad grädde.TipsVälj bort kardemumma och vaniljpulver om du vill göra plättar att använda som bröd.
Stek bacon i bitar tills de är halvknapriga - häll dem tillsammans med stekfettet i en ugnsform. Koka samtidigt broccoli i litet vatten tills den är halvmjuk, blanda ned i ugnsformen
Godmorgon. Dagen började sisådär. Idag skulle jag få sova ut på morgonen, det var planen iaf tills dess att min kära dotter bestämde sig för att komma ner och väcka mig
Även de av familjemedlemmarna som vanligtvis inte äter LCHFgillar de här Kesoplättarna, så det blir sällan några kvar till senare mellanmål,när jag gör dem
Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.