Många har testat Jamie Olivers lasagne med crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
Tycker det är kul att se vilka recept som är populära bland er läsare och ett recept som hängt med i toppen i många år nu är den klassiska veckosalladen
Ett av mina populäraste recept. Lovar att den kommer bli populär till påsk. Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Pajdeg. 3 dl mandelmjöl. 0,5 dl skalade sesamfrön. 40 gram smör. 1 msk fiberhusk. 1 tsk salt. 1 ägg. Mixa mandelmjöl och sesamfrön i mixer/blender – lägg i resterande ingredienser och kör till en deg
Värm vattnet till 37 grader, smula ner jästen. Blanda i olja, salt och vetemjöl. Knåda samman till en fast deg och tillsätt lite mjöl i taget för bra konsistens
Det är roligt att se vilka recept som är populära här inne och som får mest trafik. Självklart är det årstidsberoende och just nu är denna kycklinggryta med röda linser ett av de mest populära recepten vilket jag tycker passar bra när hösten nu är här
Ni måste ha hörsammat min uppmaning om att det fanns mer på min hemsida än blogginlägg om Polen, stuvade makaroner och rabarbercheesecake för under oktober rördes det om i grytan och fokus hamnade på helt andra inlägg
) Som jag skrivit tidigare är kesokakan ett av de mest populära recepten här på bloggen och jag själv äter den som mellanmål minst ett par gånger i veckan
Månadsskifte innebär ju att jag presenterar föregående månads mest populära inlägg och extra kul är det att mitt blogginlägg från en fullständigt galen kväll med Anton och Cabaret Candy Club tog sig in på första plats och slog övriga inlägg med hästlängder
Förra veckan blev det fikonspäckad, helstekt fläskkarré för första gången i mitt kök. Jag blev lite inspirerad av mig själv så i måndags blev det helstekt igen men denna gång med torkade tranbär
Här kommer bildbevis på att det faktiskt blev limpor av surdegarna Fredriksson och Stefan. Efter att ha blivit av med min surdegs-oskuld till de här båda herrarna kan jag konstatera att det hela tar lång tid, att man får tugga brödet ganska mycket, samt att man känner sig väldigt nöjd med sig själv när brödet är klart
helt rätt i höstrusket. Dessa heta räkor är ett av de mest sökta recepten här på bloggen. Förstår dess popularitet då det verkligen är en supergod rätt som är enkel att fixa ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.