Servera tillsammans med t. Jag tror att det blir kesofrutti frukost för mig i morgonbitti. Kesofrutti är en variant på risifrutti/ris ala malta, keso istället för ris
Ekologisk Barn- och Familjemat – Filmjölk medjordgubbsmos. Theres Amrén Filmjölk m jordgubbsmos. Så snabbt och lätt blev det ett jordgubbsmos till den syrliga gammaldagsa filmjölken som kittlar lite på tungan när man äter den
Smöra rikligt två stycken formar med löstagbar kant. Dekorera med vispad grädde och jordgubbar. Montera tårtan med 2 lager jordgubbsmos och ett lager vaniljkräm
Vispa grädden ganska hårt och vänd ner den tillsammans med passionssaft och jordgubbsmos. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, 24 centimeter i diameter. Ta fram tårtan cirka 20 minuter innan servering och garnera med jordgubbar
Blanda vetemjöl, bakpulver och sikta ner växelvis med vattnet. Lägg mosade jordgubbar på första botten, dubbel sats vaniljkräm fin och bra på nästa botten, en tredjedel av vispgrädden samt jordgubbsmos på nästa botten och sedan sista botten som ett lock
Tvätta citronerna väl och riv skalet (se upp så inget av det vita kommer med) och pressa ur saften. Lägg på den andra och bred över hälften av jordgubbsmoset (eller
Kompotten passar bra som syrligt komplement till en enkel chiapudding eller tex Kesofrutti. Jag har ett par andra chiapudding-recept här på bloggen, med chokladsmak och en med blåbär
Först ut är kesofruttimed hallon. Ja, alltså, det är en vintermånad men jag tycker att nu kan vintern med sitt mörker och lite småruggiga väder (som vi har här i Skåne) vara över
Visst, jag vet vem Zlatan är och har vid flera långtråkiga bilresor roat mig med att lära in kuriosa som de olika domartecknen i ishockey eller att repetera idrottsrelaterade ordspråk (visste ni till exempel att ”uppe på nio” syftar till en deckad boxare som reser sig i absolut sista sekunden
Vispa grädden ganska hårt och vänd ner den tillsammans med passionssaft och jordgubbsmos. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, 24 centimeter i diameter. Ta fram tårtan cirka 20 minuter innan servering och garnera med jordgubbar
Vispa grädden ganska hårt och vänd ner den tillsammans med passionssaft och jordgubbsmos. Till en början bjöd vi på lite grönsaker med dipp, salta pinnar och det sköljde vi ner med Mango Bellini
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.