Kesobullar
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g jäst
  • 12,5 dl lättmjölk, 37 grader
  • 1200 g cottage cheese 4 %
  • 10,5 tsk salt
  • 16 dl vetemjöl
  • 11 ägg, till pensling
  • 150 g jäst 2,5 dl lättmjölk, 37 grader 200 g cottage cheese 4 % 0,5 tsk salt 6 dl vetemjöl 1 ägg, till penslingSmula jästen i en bunke, häll på den ljumna mjölken och rör om så att jästen löser sig. Tillsätt cottage cheese och salt och arbeta in mjölet tills degen blir blank och smidig. OBS! Degen blir ganska lös. Klicka smeten i aluminiumformar och låt jäsa till dubbel storlek, ca 30 minuter. Pensla med uppvispat ägg och grädda i ugn 225 grader ca 8-10 minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.