Var sugen på att testa att baka medvasslen jag hade över efter äggosten så därför fick de bli lite härligt goda tekakor, svårt att säga om vasslen ger någon direkt annorlunda smak, men jag använde det istället för mjölk
Att ha en allergi eller intolerans mot vissa livsmedel kan vara knepigt. Det är ju lugnt, tänkte jag och började genast fundera på om man skulle göra en god tårta med nötbotten eller en brownie med glass
Bakar man med det fungerar det i stort sett som vassle men gör bakverken lite saftigare. Min sambo tittar ofta lite snett på mig och skrattar när jag håller på och pysslar och fixar och trixar med min mat
Jag har inte bakat så mycket med vegetariska proteinpulver tidigare och det beror främst på att jag inte tycker att de smakar lika gott som vassle och kasein
Jag har en tendens att fastna för en viss maträtt eller ett livsmedel, och äter det så mycket att jag nästan tröttnar (har inte tröttnat på muggkakor än dock
Etiopiskt måste vara den ultimata söndagsmaten, det är helt omöjligt att inte äta för mycket, och sen sitter man helt euforisk i en paltkoma i kubik, medans dofterna fortfarande säger att man kanske kanske kan trycka ner en liten bit mat till
Själv var jag i Linköping igår och var med på en fitnessworkshop, arrangerad av bla Helene Ahlson och Petra Kardell, och Add Ice cream vad en av sponsorerna
Jag må ha hypeat upp denna chokladkaka men när mannen där hemma besviket meddelade att chokladkakan var slut och att det behövde bakas en ny omgång vet jag att slutresultatet blivit som önskat
Lägg den avrunna ostmassan i en bunke och plocka sönder den i småbitar, blanda med äggblandningen. Ett tips är att spara vasslen till bröd- och bullbak, frys i lagom portioner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.