När vi åt kött brukade jag göra den här goda, kryddiga, grytan med antingen nötkött eller kyckling, men nu när vi bara äter vegetariskt har jag ersatt köttet med röda linser istället
Sommarvärmen håller i sig. Fetaost och vattenmelon tycker jag är en härlig kombo i en sallad. och passar super varma dagar till t ex grillat eller kallskuret
I Trollhättan finns det en särskild kebabsås, som är väldigt god. Vissa kallar den för västsvensk kebabsås, men den skiljer sig allt lite åt beroende på var man befinner sig längs kusten
Jag gör ofta egna kryddblandningar. Jag vet vad som är i dem (inga konstiga tillsatser) och de ökar chanserna att få till den rätta smaken på mat från världens alla kök
Här kommer ett litet livstecken och en mycket god kycklingkebabrulle. Gissar att en hel del av er blir lite glada nu när det äntligen kommer ett nytt inlägg, saknar verkligen bloggen men samtidigt har det varit lite gott att ha en bloggpaus eftersom tiden inte har räckt till och för att min inspiration helt enkelt inte har varit på topp, hoppas att den infinner sig snart igen
Hemma gjord Kebab/Kebab/Kebabbåt. 23 februari 2017 @ 12. 52. Att göra eget kebabkött är väldigt enkelt. Jag har gjort mitt av älgfärs men annan färs funkar också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.