När vi åt kött brukade jag göra den här goda, kryddiga, grytan med antingen nötkött eller kyckling, men nu när vi bara äter vegetariskt har jag ersatt köttet med röda linser istället
Grekisk kycklingpytt på mitt sätt (räcker till 3-4 portioner). Jag vet att de flesta som gör grekisk pytt använder sig av fläskfilé men jag använder nästan alltid kyckling
Melon- och fetaostsallad passar också som tillbehör till kebabkryddad färs. Sommarvärmen håller i sig. Fetaost och vattenmelon tycker jag är en härlig kombo i en sallad
Kycklingpytten blev riktigt god med smak av curry och mycket hetta, älskar stark mat. Fick frågan om fettsnål och billig mat och det blev det ju faktiskt idag
Dela potatisen i små bitar och fräs den tillsammans med löken och svampen i en stekpanna. Dela även kycklingen i små bitar och lägg ner den i potatisen och krydda med saltet och de övriga kryddorna efter egen smak
Söndagar är en perfekt dag för att gå igenom kylskåpet och se vad som blivit över efter veckan. En hög kokt potatis, lite grillad kyckling och du är nästan halvvägs till en god pytt i panna
kycklingpytt med sötpotatis. Kycklingpytt för 4 pers. Kycklingpytt för 4 pers. Om du har tröttnat pa vanlig pytt i panna kommer här ett gott alternativ
Skär kyckling, potatis, paprika och lök i tärningar och dela svampen i mindre bitar. Stek kycklingbitarna i smöret tills de blir genomstekta och sen lök, potatis, svamp, paprika och purjolök
Tärna potatis, bacon, kyckling och paprika. Finhacka löken. Stek allt tillsammans utom kycklingen (den tillsätts på slutet för att den inte ska bli för torr)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.