Den här såg jag på en annan matblogg som en tjej testat och blev ju nyfiken. 2 paket Gyros Kebab från Schysst Käk1 flaska Felix vitlökssås1 flaska Kebab & GrillsåsPommes fritesSallad valfriVärm ugnen och sätt in pommesen
Fyll varje pitabröd med gyros, pommes, vitlök- och basilikasås, pickad rödlök, gurka och tomat. Som jag har väntat på att denna tiden ska komma och nu är den äntligen här
Tillsätt olivolja, pressad vitlök och oregano. Skrubba potatisarna och koka dem halvmjuka. Arbeta samman färsen med ägg, salt, peppar, oregano, pressad vitlök och mjölk till en jämn smet
Farish kebab. Skala och dela löken och vitlöken i mindre bitar. Katrin Edvall Farish kebab. Blöt händerna och forma färsen till korvar, ca tio cm långa
pitabrödkebabköttnudlarwookgrönsakerriven ostorientdressingröd kebabdressingVärm pitabröden. Stek köttet, stek grönsakerna, i med nudlarna och veva runt
Tillsätt olivolja, pressa ner vitlöksklyftan och tillsätt oregano. Arbeta samman färsen med ägg, salt, peppar, oregano, pressad vitlök och mjölk till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.