Blanda tomatpuré och vatten, krydda med salt och peppar och häll sedan över kebabrullarna. Jättegott att äta med bröd och sallad, men passar så klart också medris
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumi och lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Smidigtmed allt i ett. Man kokar riset, eller blomkålsris (hur mycket är ju förstås beroende på hur många portioner du vill göra) och lägger det sedan i botten av en smörad ugnsform
Shishkebaberna fungerar dessutom hur bra som helst att ha med som utflyktsmat och äta kalla, bara doppa ihoummis eller i en youghurtsås och ha pitabrödtill
Krydda kycklingbenenmedpaprikapulver och salt. Koka risetenligtanvisningen på paketet. Fräs lök, strimladpaprika och riven morot i curry i en gryta medlite olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.