ev mer citron och kebab krydda. stek på medelvärme och låt svalna innanni trär på pinnen. blanda samman alla ingrediensertill färsen och rulla köttbullar till den form och storlek du önskar
Ett annat gott råd är att använda liteHarissa(en starkare pepparsås). 1½ dl turkisk yoghurt. 11½ msk italienska torkade örter(oregano tex). 1½-1 st vitlöksklyfta. 12 krm spiskummin. 11 tsk chilisås. 11 msk apelsinjuiceBlanda alla ingredienser och rör om. 1Låt gärna såsen vila 10-15 minuterinnanservering. 1Många gillar extra stark sås, och är du en av dem (som jag) så använder du mer chilipeppar eller sambal olek
Rör ihop majonnäs medchilisås och kebabkrydda. Smaka av med salt och eventuellt lite socker. I Trollhättan finns det en särskildkebabsås, som är väldigt god
Vi åt pitabrödetmed pulled chicken, sallad, en stark vitlökssås samt rostad lök. Förvisso kan det ta litetidmedjäsning osv men nybakat bröd är ju så galet gott
Servera med hemmagjord kebabsås, recept finns HÄR. Rulla in rullen i två lager medfolie, rulla änderna och vik dem nedåt (se bild) så överflödigt fett kan rinna ur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.