Kavring med räktopp
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g skalade räkor
  • 1 st ägg
  • 0.5 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk hackad dill
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 tsk pressad citron
  • salt och peppar
  • 4 skiva kavring
  • 4 msk röd stenbitsrom
  • dill
  • salladsblad
  • gräslök
  • citron
  • 100 g skalade räkor 1 st ägg kokt 0.5 dl lätt crème fraiche 1 msk hackad dill 1 msk riven pepparrot 1 tsk pressad citron salt och peppar 4 skiva kavring gärna rund Garnering: 4 msk röd stenbitsrom dill salladsblad gräslök citron Det här behövs till 4 port:

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.