Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Avsluta med potatis. Servera med sallad. 1400 g krossade tomater. 1175 g färskost medtomater. 5 dl chilisås 2 st vitlöksklyftor 2 msk kalvfond 400 g krossade tomater 0. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost medtomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. 1Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Sommarvärmen tycks vara på utgående och jag har plockat fram jackan faktiskt, i alla fall på morgonen då det till och med varit lite kyligt den sista veckan
Klipp över persilja och servera med kokt potatis eller ris. 1persilja att garnera med. 1Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet tills det får färg. 1Rör ihop och låt alltsammans sjuda i några minuter och smaka av med flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.