Kasslerpaj med krämig gurksås.
Carinas Mat och Prat
Carinas Mat och Prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 portioner
  • 3 dl vetemjöl 150 g smör
  • 2 msk kallt vatten
  • 500 g kassler 1 purjolök 10 körsbärstomater Äggstanning: 4 ägg 2 dl vispgrädde 2 dl mjölk 1 1/2 dl riven lagrad ost
  • 4 msk riven färsk pepparrot
  • 1 liten gurka 2 dl crème fraiche 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 3 msk finhackad gräslök
  • 20 minuter Tryck eller kavla ut degen i en smord form, ca
  • 24 cm i diameter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.