Färskost gör den här kasslergrytanmedpaprika sådär härligt krämig. Den här grytan med kassler är smaksatt medpaprika, purjolök, en gnutta chilisås och persilja
yoghurt blandat med vitlök, lite salt och peppar. Smaka av med chiliflakes. Tillsätt olja, avrunna och soltorkade tomater, vitlök, ströbröd, finhackad persilja, valnötter och pesto
Blanda den mixade röran med buljong. Skärm tomaterna i stora bitar och lägg i. Jag fick tag på några paprikor till billigt pris och gjorde därför en härligt djupröd paprikasoppa
Inlägget Fylld zucchini med bönor, tomatochpaprika dök först upp på Clean Eating by Annika. Tillsätt tomaterna i pannan tillsammans med de avsköljda bönorna
Smaka av med salt och peppar. Ni som följer mig på Instagram (där jag heter @bambiblogg) har märkt att jag kör en cleanse i samarbete med Mathem denna vecka
Vänd ned den kokta pastan och de soltorkade tomaterna, och toppa med lite persilja. Jo, man skarvar med grönsaker och pasta, och vips har man en härlig och innehållsrik vardagsmiddag med festkänning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.