Börja med att skala och hacka morötter. Tärna och stek bacon. Lägg i en ugnssäker form tillsammans med blomkål och vitlöksklyftor, lämna gärna skalet kvar på vitlöksklyftorna
Börja med att skala och hacka morötter. Tärna och stek bacon. Lägg i en ugnssäker form tillsammans med blomkål och vitlöksklyftor, lämna gärna skalet kvar på vitlöksklyftorna
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Vi köpte hem en hel påse med brysselkål vid ngt tillfälle och hade väl en tanke att då enbart koka dem och äta till något kött men varför inte testa något nytt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.