Servera med ris. Vispa grädden lite lätt och tillsätt chilisås. Sätt in i ugnen på 200°C i ca 15 minuter eller tills grädden fått lite färg. Ca 1 dl chilisås
Hur bra jag än trivs på mitt jobb, för det gör jag - jag slutar av andra anledningar - så vill jag mest komma igång med det nya nu när jag vet att det närmar sig
Salta och peppra revbensspjället och lägg det överst, med bensidan neråt. Sätt på ugnen på 175 grader. Lägg i skivorna,med sötpotatis först, rödbetor nästa lager och sötpotatis som 3. Fördela rotsellerin och purjolöken jämnt över det hela och häll på jämnt också, 3 dl röda linser, samt 6 dl vatten
Stek de skivade champinjonerna, paprikan och purjon och blanda dem med kasslern. Vispa grädden fluffig och blanda ner chilisåsen, häll därefter detta över i gratängformen
Rör ut gelatinet med lite av hallonblandningen och häll det i en fin stråle ner i resten. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.