Rör ner de kokta makaronerna och smaksätt med rosmarin, salt och peppar. Gör så här. Sätt ugnen på 200°. Skär purjolöken och de frysta rotsakerna i strimlor
Ingredienser 700 g kassler 250 g cocktailtomater eller kvisttomater 1 kruka basilika 2 st vitlöksklyftor 3 msk tomatpuré 1 dl Grädde 1 dl crème fraiche 1 st mozzarella a 125 gram salt och peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Salta och peppra och bryn köttet runt om i en stekpanna med smör. Garnera med basilikablad. Vispa crème fraichen tjock och blanda med finhackade soltorkade tomater
Fräs curryn under omrörning i en kastrull med smör. Skölj och dela blomkål och broccoli i buketter, och förväll i en kastrull med lättsaltat vatten, 3 minuter. Späd med grädden under omrörning, och låt såsen sjuda i 3 minuter. 500 g broccoli
Smaka av med kycklingfond, salt och peppar. Servera med nykokt ris och en blandad sallad. Stek kycklingstrimlorna i omgångar i smör och olja i stor het panna tills de är precis genomstekta
En enkel men god fläskfilégryta med vanliga ingredienser som man oftast har hemma. broccoli, svamp, minimorötter, soltorkade tomater, oliver och/eller bacon
Värm under omrörning och späd med mjölk. Servera med rostade rödbetor och rostad potatis. Forma 8 biffar av smeten och stek dem i en stekpanna med smör, 3–4 minuter per sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.