Gör ett rutmönster på biffarna med en stekspade. Lägg upp biffarna på ett fat och håll dem varma. Forma till 8 runda biffar och lägg på ett smörpapper. Stek dem i en stek-panna på medelvärme med 1 msk matfett, ca 3 minuter per sida
Lägg kasslerskivornaovanpå och strö över franska örter. Skiva kasslern. Häll det över kasslern. Blanda samman osten med ströbröd och fördela det över kasslern
Skär kasslern i fina strimlor. Lägg de frästa kasslerstrimlorna i såsen och låt allt bli genomvarmt. 400 g kassler. Värm oljan i en gryta och fräs löken på inte alltför stark värme, 3-5 min. Koka upp alltsammans under omrörning och låt sjuda på svag värme under lock, ca 10 min. 400 g kassler
Häll på vatten och buljongtärning. Häll på grädde och chilisås. 500 g kassler1-2 gula lökar2 dl vatten1 köttbuljongtärning3 dl gädde1/2 dl chilisåssalt, pepparStrimla kassler och hacka lök. 500 g kassler
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.