Fräs löken och lägg den i kasslerpannan tillsammans medäppleklyftor, juice, dragon och vitlök. Skär kassler i drygt 1 cm tjocka skivor och bryn dem i lite matfett i en stekpanna. Häll på grädden och koka på svag värme ca 5 minuter. Servera med sallad och ris eller couscous 600 g kassler. 2 röda äpplen i klyftor. 1 dl koncentrerad äpplejuice
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Varva kassler, tomat och ananas på spenaten. salt, peppar efter smak( tänk på att kassler är salt). Har sedan hunnit med två snabba middagar och en tigerkaka, inte dåligt va
Stek kasslerskivornaoch lägg dem sedan i ugnssäker form. Vill man bara garnera med dem och inte sätta in i ugnen igen, går det alldeles utmärkt att göra
Skala och skär äpplena i små bitar och blanda ihop dem med sockret och kanelen. I helgen bakade jag de här goda äppleoch kanelmuffinsen, äppleoch kanel är en stor favorit hos mig och jag tycker att det är jättegott i muffins
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.