1400 g
kassler 2-3 bananer 3-4 dl vispgrädde 1 dl chilisås (eller efter smak)Skiva kassler i ca ½ cm tjocka skivor. Skiva bananerna. Varva kassler och banan i en eldfast form. Vispa grädden förhand så att den är lite tjockflytande, blanda i chilisås. Gratinera i 250 grader i mitten av ugnen ca 15 minuter. Servera med kokt ris och en grönsallad.
Ska jag vara ärlig är väl inte kassler mitt förstahandsval när det kommer till kött och protein men Hemköp hade så himla bra pris på kassler denna vecka så jag köpte en bit och gjorde matlådor på den
Varva kassler, tomat och ananas på spenaten. salt, peppar efter smak( tänk på att kassler är salt). Har sedan hunnit med två snabba middagar och en tigerkaka, inte dåligt va
Stek kasslerskivornaoch lägg dem sedan i ugnssäker form. Vill man bara garnera med dem och inte sätta in i ugnen igen, går det alldeles utmärkt att göra
Blanda samman grädde, chilisåsoch köttbuljong i en kastrull. Tillsammans med lite ananas, champinjoner och en förträffligt god och enkel sås så har ni den perfekta sommarkasslern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.