Stek kasslerni olja på medelhög värme tills den fått färg. Kassler tycker jag kan va väldigt gott ibland och går även väldigt snabbt, det här är klart samtidigt som riset
Varva kassler, tomat och ananas på spenaten. salt, peppar efter smak( tänk på att kassler är salt). Har sedan hunnitmed två snabba middagar och en tigerkaka, intedåligt va
Stek kasslerskivorna och lägg dem sedan i ugnssäker form. Vispaihopkokosmjölken (men ta inte all vätskan, utan bara ett par msk), grädden, mango chutney och sambal oelek och smaka av
Kassler, ris och ananas är en perfekt kombination tycker jag, och rör viihop allt i en gratäng med en touch av curry blir det en riktigt god glutenfrivardagsmiddag, smakligmåltid
skär ner kasslerni tunna skivor ca. konserverade ananasringar. koka risetenligtförpackningen. rör ihop grädde, chillisås och dragon i en skål, vispa upp så det blirlitekrämigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.