Har gjort en snarlik recept med revbensspjäll men då jag inte är ett så stort fan av just denna bit på grisen tog jag en hel bit karré istället och resultatet blev toppegott
Vi åt hasselbackspotatisen tillsammans med en fantastiskt god sous-vide-brisket på gris som jag köpte från Bergslagsdelikatesser, på Wadköpings matmarknad
Blanda olja med salt och peppar och pressa ner vitlök. Smaka av med salt. Hasselbackspotatis. Skala potatisen och skär den i tunna skivor fast inte helt igenom
Falukorv med äpple, dijonsås, blomkålsmos och örtolja. Räkgryta med bröd. Vegetarisk sushi och lite lax. Grillad entrecote med devil steak sauce, vitlöksmör och
Vispa samtliga ingredienser med elvisp tills fluffigt. Det som blir över kan man ju rulla in i smörpapper, lägga in i frysen och använda senare till fisk eller kyckling
Blanda honung och sambal oelek och pensla på karrén. Honungsgrillad karré. Dela gurkan på längden, skrapa ur kärnorna i mitten med en sked och riv sedan gurkan på den grova sidan på ett rivjärn
I lördags marinerade jag lite karréoch spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad. Täck med plastfolie eller lägg i tättslutande burk och låt stå framme i rumstemperatur tills det ska grillas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.