Karniyarik- Turkisk aubergine fyllda med färs
Zeinas Kitchen
Zeinas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 portioner Karniyarik
  • 3 st aubergine (mellanstora)
  • 400 g köttfärs
  • 2 gula lökar
  • 4 st vitlöksklyftor
  • 2 tomater 2 msk tomatpuré
  • 1 msk paprikapuré eller paprikapulver
  • 2 dl vatten
  • 1-2 buljontärningar (höns eller kött) eller salt
  • Svartpeppar
  • 1 dl finhackad persilja
  •  
  • Tomatsås
  • 2 msk tomatpuré
  • 5 dl vatten
  • Salt & peppar
  •  
  • Garnering
  • 2 st sivri (turkisk paprika) eller 1 grön paprika
  • 1 tomat Stekning:
  • Rapsolja
  • Bulgur-recept HÄR!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.