Jag använde också mitt ganska nyinköpta durramjöl, tillsammans med mörkt bovetemjöl och rårismjöl. Stort lycka till med brödbaket, och ha en härlig sommardag
Det smulade jag ihop helt, tryckte ut i en form med löstagbar botten, täckte med en pepparrotssmakande ostkräm, och garnerade till en riktigt härlig "smörgåstårta" (recept kommer i morgon)
En riktig julkaka, fullproppad med godsaker. Jag lät körsbären och russinen dra i lite päroncognac över natten, och blandade sedan med ytterligare frukt och nötter
Garnerade den sedan med lax och räkor. Smaka av med lite salt och peppar. Lägg på ett lager av fyllningen och sedan nästa lager med bröd och sedan fyllning igen
Veckans vego får bli en riktigt god paj med härlig grönska och med både grönkål och brysselkål. Koka upp vatten med ett par matskedar buljongpulver och lägg i brysselkålen
I alla fall låg de stackarna där i fruktskålen och bara skrek om att bli omhändertagna, så det var bara att ge sig i kast med äggvispandet och bananmosandet
Vardag igen, hörrni, efter en alldeles fantastisk påskhelg med underbart vårväder. Påskharen dök upp med påskägg också minsann, och Lilla I var i sitt esse
Ringla över olivoljan, dra några varv med pepparkvarnen och smula över flingsaltet. Skiva brödet och servera vid sidan om, det kan man ha att suga upp olja och resterna från osten och tomaterna med
Duktiga Jennie på Kalasgott som fick en mycket hedervärd silvermedalj i tävlingen om Sveriges första Mästerkock har just vår som tema i månadens utmaning
Kanske grillkväll med goda vänner. Får jag då rekommendera att ni börjar festen med de här jättegoda, oreganodoftande parmesankakorna/kexen till välkomstdrycken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.