Karljohan- och trattkantarellsoppa
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk rapsolja
  • 2 schalottenlökar
  • små
  • 2 dl karljohanssvampar
  • torkade
  • blötlägg minst 30 min
  • 5 dl grädde
  • 3 dl mjölk
  • 1 msk konc vilt- och kantarellfond
  • färdig på flaska
  • 2 msk maizena majsstärkelse
  • för såsredning
  • 2 dl vitt vin
  • Salt
  • Peppar
  • 150 g sidfläsk
  • fint tärnad
  • 2 dl trattkantareller
  • färska
  • Smör
  • Vattenkrasse
  • till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.