Har du provat att göra din egen müsli någon gång. Hemlagad müsli. Bred ut müslin på en bakplåtpappersklädd plåt och rosta i ungefär 20 minuter eller tills den fått din färg. Ställ in plåten igen och låt müslin torka på eftervärmen i ca 2 timmar
Medans vi väntar äter vi bircher müsli gjord på fjolårets must. Det finns många varianter på bircher müsli, en del låter grynen svälla i naturell yoghurt andra i äppeljuice
Jag toppar denna Müsli på. Jag brukar äta min frukost på jobbet, då har jag med yoghurt+grädde färdigblandat i en glasburk och så håller jag på Müslin vid servering
Nä, här kommer (efter flera önskemål) receptet på min supergoda müsli. Vi äter alltid yoghurt och müsli till frukost och hade smakat igenom och hunnit tröttna på alla färdiga och hyfsat nyttiga müslisorter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.