Att lägga in sill är en favoritsysselsättning så här inför jul i mitt kök. Som jag sagt förut, jag gör det för sällan och ofta gör jag samma gamla recept som alltid
Sätt ugnen på 200 grader. Mal mandeln, smält matfettet och låt det svalna. Rör samman ägg och socker, blanda mandeln och potatismjöl, rör ner blandningen i smeten och tillsätt matfett
Den här supergoda kycklinggryta hittade jag på Karins fina blogg. Lättlagad, krämig och jättesmarrig. 6-8 portioner 1 kg kycklingfile 2 gula lökar, hackade 2 vitlöksklyftor, hackade 1 hönsbuljongtärning 3 dl grädde 1 msk senap (jag brukar använda
Annars brukar saffranssill vara en krämig variant, men åt denna sorten för första gången på det senaste julbordet jag var på, och denna var mycket godare om du frågar mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.