Vill du ha en exotisk tårta med söt och frisk fyllning och pampig garnering ska du prova denna. Tårtan är fylld med en söt kokosmousse och frisk jordgubbsmousse med lime
Lufta couscousen med en gaffel. Koka upp 3 1/2 dl vatten tillsammans med hönsbuljong. Slå det i en skål tillsammans med couscous, täck den sedan med plastfolie och låt det svälla ca 5 minuter
Servera räkspettenmed en klick aioli och vitlöksbröd. Du behöver4-6 räkspettCa. 1 kg färska räkor2 vitlöksklyftor, pressade1 liten röd lök, finhackad1 jalapeno, finhackadOlivoljaSalt och pepparGör såhärMarinera räkorna med vitlök, röd lök, jalapeno, olivolja, salt och peppar
Häll upp i glaset och garnera med ananas, lime och mynta. Lägg bitar av skalad mango, skalad ananas, cashewnötter, kokosmjölk, apelsin- och ananasjuice, krossad is i en mixer och kör till en slät och fluffig smoothie
Späd med grädde och vin och låt sjuda ett par minuter. Tillsätt paprika- och ananasbitarna och chilihacket, och smaka av med citronsaft, salt, svartpeppar och eventuellt lite socker, beroende på hur söt ananasen är
Enkel, men krävs lite förberedelse med en vända i frysen med glassen. Karibisk ananas med coco-glass. Tina upp glassen något så när och blanda ner co-con med en elvisp i glassen
Pensla räkorna med marinaden. Pensla dem lätt med lite olja och strö över farinsocker. Bjud saffranscouscous med t ex ananasbitar, halverade cocktailtomater och rucola till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.