Karibiska kalkonfärsbiffar med lime- och morotsaioli, mynta och mangosalsa
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 1 sötpotatis Olja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 morot (max 100 gr)
  • Finrivet skal från 1 lime ½ lime, saft
  • 1 äggula 1 msk olja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm salt
  • ½ rödlök
  • ½ röd chili
  • 1 förpackning (tinad) mango
  • 1 förpackning mynta
  • ½ lime, saft
  • 250 gr kalkonfärs
  • 1 msk ströbröd
  • 1 msk japansk soja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 msk fryst ingefära
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Olja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.