Jag hittade Malibu kokosrom i skåpet som passade alldeles utmärkt för att få den karibiska känslan. Det blev ananasplättar toppade med kokosroms grädde och lite lönnsirap på toppen
Lufta couscousen med en gaffel. Karibisk kycklingspett (ca 4 portioner). Koka upp 3 1/2 dl vatten tillsammans med hönsbuljong. Slå det i en skål tillsammans med couscous, täck den sedan med plastfolie och låt det svälla ca 5 minuter. Karibisk kycklingspett (ca 4 portioner)
Häll upp i glaset och garnera medananas, lime och mynta. Lägg bitar av skalad mango, skalad ananas, cashewnötter, kokosmjölk, apelsin- och ananasjuice, krossad is i en mixer och kör till en slät och fluffig smoothie
Tillsätt paprika- och ananasbitarna och chilihacket, och smaka av med citronsaft, salt, svartpeppar och eventuellt lite socker, beroende på hur söt ananasen är
Man köper hem riktigt mogen fin ananas som man skalar tar ut stammen i mitten . och skär ned i små bitar sedan stoppar du den i frysen jag brukar göra på några ananas åt gången så har jag på lur när vi blir sugna på smoothie
Inlägget Marinerad ananasmed vaniljglass dök först upp på Hannas Bageri. De smakar en blandning av ananas, kokos och vanilj, en riktig ”Hanna dessert” som Viktor kallar de just för jag älskar denna kombinationen av smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.