Karelska piroger
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ljummet vatten
  • salt
  • vetemjöl
  • grovt rågmjöl, (+ 1/2 dl till utbakning)
  • risgrynsgröt
  • kokande vatten
  • smör
  • ägg, hårdkokta
  • smör, mjukt, gärna extrasaltat
  • 12 piroger Ingredienser 2 dl ljummet vatten 1 tsk salt 2,5 dl vetemjöl 2,75 dl grovt rågmjöl, (+ 1/2 dl till utbakning) Fyllning: 500 g risgrynsgröt Bad: 2 dl kokande vatten 50 g smör Tillbehör: 2 ägg, hårdkokta 50 g smör, mjukt, gärna extrasaltat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.