Vit kardemummatryffel  ca 20 stycken 1 dl vispgrädde 200 g vit choklad 2 msk smör 1 tsk kardemumma 1 dl kokos Koka upp grädden och dra sedan kastrullen av värmen
Kardemummatryffel. Jag lovade ju att ni skulle få recept på påskpralinerna som jag lagade i helgen. Nu är det kanske inte så väldigt "påskiga" praliner men jag gillar inte ägglikör något vidare utan det fick bli choklad i olika varianter och så lakritskola då, eftersom det är godast
KARDEMUMMATRYFFELca 10 små portioner. . Chokladtryffel går att variera i all oändlighet och förutom att det är gudomligt gott så är det också väldigt enkelt att göra
KARDEMUMMATRYFFEL 20 st. Dagarna innan jul görs de sista förberedelserna. Sillsorter, fiskpaté, surdegsbröd och så lite julgodis när kakbaket är slutfört
KARDEMUMMATRYFFEL. Det är rätt små skillnader i tillagningen av de olika sorterna, men jag skriver dem var för sig ändå, så det inte blir alltför rörigt
Koka grädden med den stötta kardemumman o kanelen. Låt stå och småputtra i ca 15 minuter. Sila bort kryddorna och tillsätt citronskal och chokladbitar i grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.