Pajskalet är mjukt och saftigt som jag fyllde med en sötsyrligt svart vinbärsröra. Blev nöjd med resultatet, väldigt enkel och går snabbt att göra beroende på vad man jämför med dock ^^
Blanda all bärvätska i en kastrull och blanda med socker. Nu när det är hög tid att skörda bär till sylt och saft eller bunkra upp förrådet i frysen, kan ej frysen vara full av bär från förra året
För att fira det bakade jag en otroligt fräsch tårta med smak av lime, svartavinbäroch kokos. Tårtan dekorerade jag med mello-loggan som jag gjort av smält socker och kristyr
Blanda all bärvätska i en kastrull och blanda med socker. Nu när det är hög tid att skörda bär till sylt och saft eller bunkra upp förrådet i frysen, kan ej frysen vara full av bär från förra året
Det blir en underbara blandning av sötma och syrlighet och är godast med lite smör på tycker jag. Jag har gjort om det lite och bytt ut mandeln mot vit choklad ochsvartavinbär
Blanda vinbärenmed socker och sprid ut dem på en plåt med bakplåtspapper. Skala kålrabbin och skär den i tunna skivor – använd mandolin eller en mycket vass kniv
Jag älskar tobleronefluff men det blir ganska mastigt tillsammans med en browniebotten så jag ville ha något som bröt av och kom att tänka på alla de svartavinbären som finns i frysen efter sommarens skörd i trädgården som jag annars brukar ha lite svårt att komma på vad jag ska göra med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.