Ingredienser Portioner: 8 bufféportioner ca 600 g kålrot 2 msk smör 2 msk strösocker 1 röd chili saften av 1 apelsin salt peppar 1 ask färsk gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
Krydda med lite salt och peppar. Chiliflingor är gott så det fick åka med ner i soppan. Idag kände jag mig lite extra pysslig och bestämde mig för att slänga ihop något smaskigt till lunch
När jag, en lördag, var sugen på krabbtartelette så var jag inte sugen på Mary Berry’s smakkombination (även om den låter riktigt god, jag var bara inte på humör just den dagen) men använde hennes recept på deg och smaksatte sedan fyllningen med lime, röd chilli ochgräslök
Smaka av med saft från en apelsin och salt och peppar. Garnera med riven morot eller apelsinskal. Bryn i chilipulveroch olivolja i några minuter och häll sedan på buljongen
Som alla andra måndagar delar jag med mig av ett vegetariskt recept och denna vecka blir det en fräsch och nyttig rotfruktssoppa som toppas med krispig selleri
Underbart god soppa med smak av het chilioch söt apelsin. Smaka av med örtsalt och svartpeppar. findus fiskbitarGör såhärFräs röd chili, pressad vitlöksklyfta och timjan i olivolja och smör
Dela apelsinen och pressa ner saften, se till att inga kärnor följer med. Blanda sillen med lagen. Inläggningen har friska smaker av apelsin, rosmarin ochchili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.