Kao Phad Gai, stekt ris med kyckling
Thaimat - En blogg om thaimat
Thaimat - En blogg om thaimat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 msk jordnötsolja eller majsolja
  • 400 g kycklingfilé, fint skuren
  • 1 msk hackad vitlök
  • 1 medelstor lök, skivad
  • 2 ägg 750 g kokt ris
  • 1 tomat, skuren i 8 klyftor 1 vårlök (schalottenlök), hackad
  • 2 tsk vit sojasås
  • 1 tsk fisksås
  • 1 tsk socker
  • 1 tsk mald vitpeppar
  • 10 st chili, öka eller minska efter egen smak.
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 4 msk limejuice
  • 4 msk fisksås (nam pla)
  • 1 tsk strösocker
  • 1 msk vatten (värm upp vattnet i en kastrull eller vattenkokare)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.